Támyrja, Milla och Miriam har fått en bror!

På natten den 30 juli fick Mynta från Bergshill sitt fjärde föl och denna gång blev det ett hingstföl.

Fölningen gick jättefint. Jag är så glad att jag kan ha mina ston Mynta och Móna hos mina vänner Anita och Johnny på Hvidagården. Det är helt ovärderligt att veta att hästarna är i mycket goda händer. Jag saknar otroligt mycket att själv ha den dagliga kontakten med hästarna! Tänk vad livet kan ändra sig!
Se gärna Hvidagårdens hemsida www.hvidagården.se

Millas, Támyrjas och Miriams lillebror är
e. Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti. Han skall troligtvis skall heta Arnór från Ammor. Arnór (uttalas Ardnår). Arnór är enligt WorldFengur ett mansnamn som är en kombination av örn och åskguden Thor.

Jag har bara träffat Arnór två gånger hittills, han verkar vara en helt underbar liten gubbe.