Oj vad tiden går!

Jag brukar skriva att jag är usel på att uppdatera blogg och hemsidan! Nu upptäckte jag att det var mer än ett år sedan sist! Jag kan skylla på olika omständigheter, men den rätta anledningen är nog att jag tyvärr inte lever något liv med mina hästar numera. Det är naturligtvis otroligt deprimerande och det känns verkligen helt hopplöst! Nu har jag bara två kvar dvs förra årets hingstföl Álfaþór och hans helsyster Álfheiður från Ammor. De är båda efter e. Álfur frá Selfossi och undan mitt favoritsto Mynta från Bergshill. Det är helt otroligt vad jag saknar mina hästar och livet med hästarna!

Álfheiður är nu på inridning hos Danni och Berglind. Jag har fått positiva rapporter och jag hoppas att jag kan åka och hälsa på henne snart! På bilden syns Álfheiður. Det är ett stonamn trots att det slutar på -ur.
En annan positiv nyhet är att Miriam, dvs storasyster till Álfheiður och Álfaþór mfl, numera finns på Gotland hos Anna och Cajsa. Det går mycket bra med fina Miriam!