Mynta är nu såld

Det blir inte alltid som man har tänkt sig! Nu är den hästen såld som jag alltid har tänkt att henne säljer jag ALDRIG!
Hur kan nu detta komma sig, ja det undrar jag faktiskt över lite själv! :-)
Mynta köpte jag när hon var avvand så jag har ägt henne i 18 år! Hon är en sådan ljuvlig häst som är vacker, alltid vänlig, rör sig bra, bra i flocken och alltid lätt i all hantering. Hon har gett mig sju fantastiskt fina avkommor. Hon är mamma till Támyrja, Milla, Miriam, Árnor, Álfheiður, Heiðir och Álfaþór från Ammor. Så otroligt mycket glädje den hästen har gett mig!
Varför sålde jag henne då? Malin köpte hennes son Heiðir från Ammor e. Herjólfur frá Ragnheiðarstöðum och hon blev så otroligt förtjust i honom så att hon även köpte storebror Arnór från Ammor e. Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti. Det dröjde inte länge förrän hon även ville köpa mamma Mynta och efter lång betänketid kändes det trots allt helt rätt. Så nu finns mamma Mynta och henne två söner nere i Halland. Innan Mynta åkte iväg så seminerades hon på Stenholmen med Álffinnur frá Syðri-Gegnishólum och blev dräktig, så nu får vi hoppas att det kommer ett fint föl även nästa år.
Då jag bara skall ha kvar 1-2 ston så är Myntas fina föl från i år till salu. Är det intressant så finns hans egen sida under Álfaþór från Ammor.