En urusel bloggare!

Jag är verkligen en urusel bloggare! Jag skriver väldigt sällan något och när jag skriver något så är det oftast när det har hänt något positivt med hästarna. Ändå tycker jag inte att det är sådana saker som är så viktiga! Visst blir jag glad över att det går bra, men vad jag verkligen uppskattar är att bara få träffa hästarna och att se att de mår bra!

Under helgen den 7-9 oktober var jag hos Anita och Johnny på Hvidagården och hälsade på de tre hästar jag har där. Det som just nu känns som det absolut roligaste, det är att få träffa hästarna och bara umgås med dem! Det blev dessutom sena kvällar med en massa hästprat och väldigt god mat/dryck. Hästarna och det sociala umgånget kring hästarna är så otroligt viktigt och något som jag verkligen tycker är otroligt roligt!
Tack Anita och Johnny för en supertrevlig helg!